Livefyre Profile

Activity Stream

 @adm_mnz Hi Adam, I had played around with plugins before but this time was ruthless and deactivated and deleted everything not absolutely crucial and still no dice! I e-mailed a screenshot of now active plugins - can you see any that might be an issue? Thanks for your help with this - do send me your paypal details - im sure whatever is going on is not your fault so you deserve to be compensated! Mat

1 year, 8 months ago on Grid-Portfolio

Reply

 @adm_mnz Hi Adam, more of a problem than I originally realised as IE users can't click through to product pages from our shop page and they comprise (idiots) 16.7% of our traffic according to Analytics! Is there a fix I can implement - I'm sure I tested it early on and it was fine so am not sure what is going on! Happy to pay extra if you can look at this asap - could be costing sales. Thanks, Mat

1 year, 9 months ago on Grid-Portfolio

Reply

 @adm_mnz Its http://www.brittenweddings.co.uk. The images load and hover works fine but there are no links. Am I doing something wrong? Quite crucial as its e-commerce! Thanks Adam. Mat

1 year, 9 months ago on Grid-Portfolio

Reply

Hi Adam,

 

I've just realised that the lightbox effect doesnt work in IE9 - can anything be done about this?

 

Thanks!

 

Mat

1 year, 9 months ago on Grid-Portfolio

Reply

Hi @adm_mnz, just a quick note. I am using 1.7.2. When you tick "Enable the portfolio title to show as a label" at the very bottom of the page meta settings it actually disables it and vice versa. Confused me for a bit so perhaps something to fix in next update! Mat 

1 year, 10 months ago on Grid-Portfolio

Reply

 @Gayatriom Add text to your image using photoshop - works a treat although the SEO value is nil of course. Mat

1 year, 11 months ago on Grid-Portfolio

Reply

Hi @adm_mnz , me again! I have a query that to be frank is nitpicking so if you can fix it I'm happy to pay for the time you spend answering me! I am a little bit in love with GP and have spent ages setting it up - I'm even using it just as a boxes section so I can use the hover effects (not capable enough to do this 'freestyle' as it were. 

The issue I have is the excessive 'white space' between the top line of portfolios and/or the filter buttons. Is there any way to fix this?

The two pages I am using it on are...

http://www.brittenweddings.co.uk/the-story/photoshoots/

and

http://www.brittenweddings.co.uk/shop-britten/

Is there a fix to this by any chance?! If you send me your paypal details am more than happy to send a donation your way if its possible!

Thanks, Mat

1 year, 12 months ago on Grid-Portfolio

Reply

 @adm_mnz Works a treat, i would never have worked that out so thanks!

 

2 years ago on Grid-Portfolio

Reply

 @adm_mnz Close so close! The ghost has gone but the dark opaque overlay option seems to sort of be bleeding in form the edge?! It looks fine, just not quite right. If you get the chance to have a look that would be great. http://www.brittenweddings.co.uk/shop-britten/

2 years ago on Grid-Portfolio

Reply

 @adm_mnz ta!

2 years ago on Grid-Portfolio

Reply

 @adm_mnz awesome, 1.6.8 going live soon? 

2 years ago on Grid-Portfolio

Reply

 @adm_mnz Hi Adam, have just come back to this on my site. Did 1.6.7 fix this in the end as I still get the ghost effect! After updating is there anything I need to do - I can't see any new options or settings but am I missing something stupid?! I will fire you an e-mail too - sorry to be a pain!  

2 years ago on Grid-Portfolio

Reply

Hi Adam, love Grid Portfolio! Am trying to use a completely different image for my 'hover' but as it does not show at 100% opacity you see a ghostly shadow behind. Is there a way to fix this? I tried using some of the code from further down the comments but adapting it was beyond me sorry!

 

Thanks. Mat

2 years ago on Grid-Portfolio

Reply