Livefyre Profile

Activity Stream

I have worked with PageLines framework for a while, and from a designers perspective it´s great. What I want to do is to design, not to code. I hope that DMS is even better and I´m looking forward to this. I´m thinking DMS is for WP what Muse is for custom coding in general. Simpel from a designers perspective. 

1 year, 1 month ago on The problem with themes…

Reply

@Rollie @pehja hehe, yes you see how it can be...;)

1 year, 2 months ago on Official Teaser – Name and Launch Date

Reply

Perfect looking forward to this. If I could make a suggestion. Please put some effort in making this in more language than english. Hire someone to do this. No one will make it for free. It is tiresome and designers don´t want to spent ours and ours translating. There are professionals who can do this. And if so, make us pay more money to get it in a different language if you don´t think it´s worth the money. But please make it available in lots of languages.  Thanks!

1 year, 2 months ago on Official Teaser – Name and Launch Date

Reply

Nice work there! two questions. The transparency is great because the text will be more visible when using transparency. However in iOS the video will not display, so then you have to have a picture as background instead. But then you can not have the transparency set. Because the image will be visible under the video. An option to have the picture shown instead of video would be great in your plug.

Second question. Is it possible t have the video load at once. It takes a sec or two to make it show..

1 year, 3 months ago on Video Background

Reply

@nphaskins @pehja @agroblogger_de a bug ? well you can do what you like with the information. This screenshot is from within the PageLines shop from within the theme. just as agroblogger says. 

1 year, 3 months ago on Super Widgets

Reply

@agroblogger_de @nphaskins I agree the teaser are missleading..

1 year, 3 months ago on Super Widgets

Reply

@James (Pagelines) @pehja I installed it on another site and used the pot file. But they have missed a string. "Great job message was sent" That string is missing in the pot file... 

1 year, 5 months ago on Poppy

Reply

@James (Pagelines) @pehja ok, it was not so hard to change.

1 year, 6 months ago on Poppy

Reply

And this is available in non english as well?

1 year, 6 months ago on Poppy

Reply

 @AleksanderHansson  @pehja well i used the PageLine browser plug to target the issue. So problem solved. And the testsites i set up is long gone ;)

1 year, 6 months ago on Chappy, The Cheap Web App

Reply

 @AleksanderHansson  @pehja really I posted this 18 days ago...

1 year, 6 months ago on Chappy, The Cheap Web App

Reply

I really love this plug. Only that it messes up the site on both iPad and iPhone. I have used it on several of my pageline sites. And all of them behaves the same. The site floats away on both of them when using this gadget. How not so great is that ? Look here http://pehjaproduktion.se/grandhotel

1 year, 6 months ago on Chappy, The Cheap Web App

Reply

 @Dannyh  @pehja Well on how many places can you use percentage in the gadget ;)

1 year, 7 months ago on Gadget

Reply

Perfect! Although it behaves differently in browsers. The % in positioning differ a lot from each browsers. 

1 year, 7 months ago on Gadget

Reply

 @nphaskins I would have let this slide but,  you can create a gallery with existing media to a new post. Surly that cant be news to you..

1 year, 8 months ago on Projects

Reply

 @nphaskins I did the other times. But it seems that you must insert new pictures. If you use existing media it will not work. Anyway that is  my conclusion. No big problem. 

1 year, 8 months ago on Projects

Reply

 @nphaskins  Finally! after doing exactly the same thing 37 times. It works! Amazing ;)

1 year, 8 months ago on Projects

Reply

 @nphaskins  @designmeone Take a look at this. What step am I missing.. http://www.screencast.com/t/ML5YBEZdDNd

1 year, 8 months ago on Projects

Reply

 @nphaskins Yes i have tried that several times now ;) Don´t know what I am doing wrong here. I have only tried it locally but i will give it a try live on another live site.

1 year, 8 months ago on Projects

Reply

Hi Nick! Just bought your product. I love what you are doing. You make our life simple so thanks for that!

However I am unable to get the gallery to function. I thing I have done as you describe. But I am unable to get the image gallery to show. I have WP 3,5. Does this not work on Safari?

1 year, 8 months ago on Projects

Reply

 @nphaskins except the social icons..

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @nphaskins After a few ours doing NOTHING it works... Just got back from a gig. No it looks as it should. Perhaps it needs a few ours to set it self .-)

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @nphaskins http://pehjaklient.se/city is one and one other on http://pehjaklient.se 

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @nphaskins The settings set it to default page. I change it to templet 1 and still nothing. The social icons are to the far left after changing the text. (that did not show either) But i will give you a url soon.

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @nphaskins Yes the page is the default page. I have set them up locally, but give me one sec and i will make a fresh install on a live site. It will probably look the same and perhaps you might then see what i am doing wrong ;)

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @nphaskins Yes i have imported both PageLine settings file and the xml file. i know you must think i am stupid. And maybe I am.. But I really have done exactly as you have said. And I know how to follow instructions.. There is to many things that doesn´t fall into place here so I will have to abandon your theme.  It's a pity but there is just to many things that does not behave as they suppose to.

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

Sorry to have to bother you again. But I am unable to get the letters to show under welcome message. I have made a "home" page and set it to static, but it still doesn't show. Can you explain what you meant by different masthead section. What Is different ? Also when i have a picture at the same size as you recommend for the middle sections it does not behave the way it does on your site. They are static. I have now set up the site on 3 new installations and the same things hapens on all of them.

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @nphaskins  @niklasholley what other masthead section ? I have set up my site and followed your instructions to the letter.

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @nphaskins You are probably right, but it is gone never the less. I made a fresh install locally, probably something else messing it up. 

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

Thanks for the them. Looks great. But when i installed it and followed your instructions to the letter. The Wordpress administration menu went away ?

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @niklasholley The same happens to me..

1 year, 8 months ago on Citi

Reply

 @nphaskins Thats understandable, and I have bought every product you have sold in PageLines shop.. Might I suggest removing this from the store, or at least remove the snips that doesn't work. I even wanted to hire you for something. But you never replied..

1 year, 8 months ago on Sexy Snips

Reply

 @nphaskins  @pehja How did this go ? there have been some weekends now ;)

1 year, 8 months ago on Sexy Snips

Reply

 @nphaskins Fade, and slide left and right works. The rest does not. and nor do the settings in transition time.

1 year, 10 months ago on Decker

Reply

 @nphaskins No prob, I will wait for the update. You are making some great stuff :)

1 year, 10 months ago on Decker

Reply

 @nphaskins Not on my site ;) when I hit save it reverts back.

1 year, 10 months ago on Decker

Reply

Nothin happens when trying to set "Additional Options (optional) " or to set the "Transition Type" 

1 year, 10 months ago on Decker

Reply

 @nphaskins ok, that fixed the size thing but it cut the pic even more

http://peterhjalmarsson.se/musik-2/ I only want the pic centered..

1 year, 11 months ago on Decker

Reply

 @nphaskins Nothing happens when I change the overall width. I have changed from original down to 300Pix, nothing! My pic will not center. And the overall size remin intact.

1 year, 11 months ago on Decker

Reply

So if I change the picture size. there is a gap between the pic and the slidemenu, even though the picture it selfe is centered. And If I have 600 x 400 and reduce the total size of the slider. It will not center the picture. Is this a bug or am I just being stupid.

1 year, 11 months ago on Decker

Reply

Ok I had set the site to narrow...

1 year, 11 months ago on Decker

Reply

Thanks for a great looking plugin! However I am unable to get the picture center using the default 600 x 400.

 

1 year, 11 months ago on Decker

Reply

Maybe it is easy if you no what you are doing. But if you want it to look like the original grey navbar. But only change the hover color it is not that easy..

1 year, 11 months ago on CrackBar

Reply

 @nphaskins Yes thats correct!

2 years ago on CrackBar

Reply

Hi, is it possible to get the menu to look as the grey default, with just some tweeks. The options are so many that it is nearly impossible to make the navbar look good with the settings available. 

2 years ago on CrackBar

Reply

 @evert100 Love to chat, but I don't think this forum is for that ;)

2 years ago on Dettagli Portfolio

Reply

 @evert100  @maksimbond WordPress!

2 years ago on Dettagli Portfolio

Reply

 @maksimbond Yes sorry, as evert100 said it says "feature image" on the far right on your screen shot (i have it i swedish so I was not sure what it stood)

2 years ago on Dettagli Portfolio

Reply

 @evert100 I have 1100px on the images but the site is set to only 900px. I use the fixed to stay when they scroll. Thinks it looks nice to have two :-)

2 years ago on Dettagli Portfolio

Reply